NOVIODVNVM

 

 

 

 

EVENIMENTE
20.08.2010 ::
Ziua portilor deschise la Cetatea Noviodunum
Ziua portilor deschise la Noviodunum
 

Carte de impresii

subscribe
 
GALERIE FOTO
RAPOARTE
Raport Noviodunum 2009
Raport Noviodunum 2008
 

 

 

        Situl arheologic Isaccea [Noviodunum] avea nevoie si de o alta modalitate de promovare, atat in randul specialistilor, cat si a turistilor sau a  iubitorilor de istorie si arheologie. Asa a luat nastere ideea de a promova si in mediul web, unul dintre cele mai importante situri arheologice din sud-estul Romaniei.

        In ultimii ani numarul celor care utilizeaza internetul in Romania a crescut vertiginos si continua sa creasca. Principalul scop al demersului nostru, este cel de prezentare a sitului arheologic Isaccea [Noviodunum], de a populariza si atrage un numar cat mai mare de vizitatori, mai ales ca obiectivul nostru se afla pe unul dintre principalele trasee turistice ce merg spre Delta sau spre Mare.

        De asemenea, prin demersul nostru dorim sa inbunatatim oferta nostra culturala si a fi cat mai vizibili in aria internet.

        Totodata, asteptam de la cei care ne viziteaza aici sau in teren, observatii, propuneri pentru a imbunatati serviciile si sa acordam o mai mare atentie si publicului vizitator.

        In mediul informatizat actual, fara o prezentare  online practica, nu existi. Publicul nu te cunoaste, deci nu reprezinti un punct de atractie, prin urmare nu ai o oferta completa.

        Astfel, am optat pentru un site de prezentare, care implica si o comunicare continua cu vizitatorul prin oferirea de informatii si un produs cultural complet publicului tinta.

        Cu siguranta realizarea acestui site poate fi privit ca un mijloc de informare si publicitar foarte eficient.

 

 

 

 

 
Prezentare              Oferta vizitatori              Patrimonium              Proiecte              Link-uri              Bibliografie              Contact

Blog Noviodunum      Delta   Romania Tulcea - Orasul meu  Calcul Asigurari

Copyright © 2010 Aurel Stanica & ICEM Tulcea. Site administrat de Smart Logistics